Në kontekstin aktual shëndetësor, është e dobishme të dihet ndryshimi. Kjo është e vërtetë për kompanitë, por edhe për të gjithë punonjësit. Mësoni të mësoni, jini të shkathët në të gjitha rrethanat, jini kurioz dhe zgjeroni fushat tuaja të ekspertizës, përshtatuni me metodat më dixhitale të punës, me kushte më fleksibël të punës.

Ditët e para të vjeshtës janë koha e duhur për të përcaktuar projektin tuaj me një kurs të ri profesional! Bëni zgjedhjen për të zhvilluar aftësitë tuaja dhe rritjen tuaj profesionale. Ndryshoni, për të fituar atë shtesë shtesë që do të bëjë ndryshimin tuaj.

Në IFOCOP, ne gjithashtu kemi ndryshuar për të mbështetur më mirë punonjësit në zhvillimin e karrierës ose projektet e tyre të rikualifikimit.

Ne u ofrojmë atyre formula të reja arsimore, më të përshtatshme për orarin e tyre, aspiratat e tyre dhe ëndrrat e tyre për të ardhmen: Trajnim ballë për ballë gjatë ditës për ata që kanë nevojë për takime reale Trajnim 100% në distancë, i arritshëm në mbrëmjet dhe fundjavat për ata që tashmë kanë ditë të ngarkuara. Trajnim "i përshpejtuar" ballë për ballë për ata që janë në nxitim për të ndryshuar