Print Friendly, PDF & Email

Postuar më 08/03/2021 në 16:59 nga redaktorët e Éditions Tissot në shpërblim.

Buletini zyrtar i Sigurimeve Shoqërore (BOSS) është një bazë të dhënash dokumentare dixhitale e arritshme në Internet. Ai bashkon rregulloret për kontributet dhe kontributet e sigurimeve shoqërore. Elementet e para janë të arritshme, por përmbajtja e tij do të jetë e kundërshtueshme për administratën vetëm nga 1 Prill 2021.

Vazhdoni të lexoni artikullin në faqen origjinale

LEXO  Bazat e marketingut me email