Dëshironi të mësoni se si të përdorni Canva dhe ta zotëroni atë pa parë orë të tëra trajnimi?

Keni nevojë për dikë me të cilin të flisni dhe të drejtoheni kur keni probleme praktike?

Canva është një mjet që duket jointuitiv në shikim të parë. Kurset online janë shpesh shumë të gjata dhe të shtrenjta, gjë që e bën mjetin të duket më teknik sesa është në të vërtetë.

Shumë më tepër se një trajnim Canva, është një mbështetje dhe mësim serioz që trajneri ju ofron.

— Prezantime të qarta, koncize dhe precize të shpërndara gjatë gjithë trajnimit përmes disa projekteve!

— Përfshin redaktimin, përpunimin e tekstit dhe mjetet e përpunimit të imazhit.

— Ushtrime dhe raste praktike: krijoni logot, broshurat dhe kartëvizitat tuaja! Mos u shqetësoni, do ta bëjmë me pamje nga ekrani!

— Na dërgoni pyetjet tuaja dhe ne premtojmë t'u përgjigjemi atyre dhe të shtojmë video çdo javë për ta bërë kursin edhe më të mirë.

Mos rri vetëm. Nëse keni pyetje teknike ose praktike, kontaktoni trajnerin me email.

Kurba e të mësuarit do të jetë shumë e shkurtër. Do ta zotëroni shpejt Canva me udhëzime të dobishme hap pas hapi.

Përsëri, nëse keni ndonjë pyetje, mos hezitoni të kontaktoni trajnerin.

Vazhdoni të mësoni në Udemy→→→

LEXO  Përcaktoni politikën e sigurisë së kompanisë suaj