Ky trajnim Canva ju lejon të fitoni aftësitë për të qenë autonome në Canva dhe të krijoni lehtësisht pamje vizuale me ndikim dhe tërheqës. Aspekti vizual i një postimi në rrjetet sociale, i një fletushka apo një imazhi në përgjithësi është i rëndësishëm dhe rrit efektivitetin e komunikimit tuaj, veçanërisht në botën e turizmit. Nëse doni të rritni shikueshmërinë tuaj, krijimi i pamjeve vizive me ndikim është thelbësor.

Q GLLIMET

  1. • Veçoritë Spot Canva
  2. • Krijo shpejt pamje vizuale
  3. • Personalizo shabllonet
  4. • Përdorni formate të ndryshme
  5. • Ruaj dhe Publiko/Printo

Më në fund, për t'ju ofruar trajnimin më të plotë të mundshëm në Udemy Unë jam i përkushtuar ndaj :

  1. Përgjigjuni pyetjeve tuaja shpejt (Ju lutem më dërgoni mesazh në seksionin e pyetjeve dhe përgjigjeve të Udemy)
  2. Shtoni raste praktike në kërkesë (Ju lutemi më dërgoni mesazh në seksionin Pyetje dhe Përgjigje të Udemy nëse keni një propozim)
  3. Shoqëroni pjesëmarrësit me raste praktike dhe burime të tjera të dobishme për realizimin e tyre.

Këto shtesa video, natyrisht, do të jenë falas nëse e keni fituar trajnimin.

Unë mbetem i disponueshëm në seksionin Pyetje dhe Përgjigje të Udemy për t'iu përgjigjur pyetjeve tuaja.

Në fund të këtij kursi, nëse e ndiqni të plotë dhe kaloni të gjitha kuizet: Merrni certifikimin tuaj elektronik për ta futur në CV-në tuaj dhe profilin e LinkedIn.
Më mbetet vetëm t'ju uroj një stërvitje të mbarë!

Vazhdoni të lexoni artikullin në faqen origjinale →

LEXO  Njëherë e një kohë kishte letërsi për fëmijë