Një nga pyetjet më të zakonshme që shumë sipërmarrës i bëjnë vetes është: "Cila është teknika më efektive e marketingut që do të më lejojë të marr shumë klientë?"
Fatkeqësisht, kjo pyetje nuk mund të përgjigjet sepse supozon se ekziston një teknikë që do ta kthejë dikë që nuk ka dëgjuar kurrë për biznesin tuaj në një klient që paguan. "Do të doja të ishte kaq e lehtë!"

Edhe nëse shpenzoni mijëra dollarë duke drejtuar trafik të kualifikuar në faqen tuaj të internetit, ata vizitorë nuk ka gjasa të jenë gati të blejnë produktin ose shërbimin tuaj menjëherë. Në vend që të kërkoni për teknikën e vetme të marketingut që do të tërheqë klientët në ofertën tuaj, në vend të kësaj duhet të mendoni se si përpjekjet tuaja të marketingut dhe shitjeve mund të punojnë së bashku për të vendosur perspektivat tuaja në rrugën e duhur. Një gyp ose tunel shitjesh mund ta arrijë këtë.

Pra, çfarë është një gyp shitjesh...

Vazhdoni të lexoni artikullin në faqen origjinale →