Trajnimi i financimit me CPF (MonCompteFormation) do të jetë kaq i lehtë me këtë trajnim totalisht falas. Gjeni se si të regjistroheni për trajnim dhe ta financoni atë, por gjithashtu:

  • Çfarë kufiri maksimal keni të drejtë.
  • Sa kohë i mbani të drejtat tuaja.
  • Si janë të drejtat tuaja llogaritur dhe gjeneruar.
  • Si të regjistroheni dhe shpenzoni të drejtat tuaja në mënyrë të ligjshme.
  • Si të bëni financimin e CPF me fpunësimi ole.

E shkurtër dhe efikase, ju do të dini saktësisht se si të veproni në mënyrë që të financoni trajnimin që ju pëlqen. Çdo person që punon ose ka punuar ka të drejtë në një buxhet trajnimi që është automatikisht kreditoni llogarinë time të trajnimit në sit, e cila është një nismë shtetërore. Aty do të gjeni trajnimin më cilësor. Nëse keni punuar ndonjëherë, atëherë ju...

LEXO  Sipërmarrja në ekonominë rrethore