Trajnim për këdo që kërkon të përmirësojë dëgjimin e tyre

Të dëgjuarit është një aftësi e domosdoshme në të gjitha aspektet e jetës, dhe veçanërisht në botën profesionale. Pavarësisht nëse jeni në një intervistë pune, nëse jeni duke menaxhuar një kompani e madhe, ose thjesht duke kërkuar të përmirësoni aftësitë tuaja të të dëgjuarit, kursi "Dëgjimi në mënyrë efektive" i ofruar nga LinkedIn Learning është për ju. Ky trajnim, i udhëhequr nga Brenda Bailey-Hughes dhe Tatiana Kolovou, të dyja eksperte të komunikimit, ju mëson se si të vlerësoni aftësitë tuaja aktuale të dëgjimit, të kuptoni pengesat për dëgjimin efektiv dhe të adoptoni qëndrime që do të përmirësojnë aftësitë tuaja dëgjimore.

Kuptimi i pengesave për të dëgjuar

Trajnimi "Dëgjimi në mënyrë efektive" ju ndihmon të kuptoni pengesat për të dëgjuar. Ai ju udhëheq përmes shpërqendrimeve që mund të pengojnë dëgjimin efektiv dhe ju ndihmon t'i kapërceni ato pengesa. Duke kuptuar se çfarë mund të pengojë dëgjimin tuaj, mund të ndërmerrni hapa për të përmirësuar cilësinë e dëgjimit dhe për t'u bërë më të mirë në marrëdhëniet tuaja.

Përvetësoni qëndrime efektive të të dëgjuarit

Trajnimi nuk ju mëson vetëm pengesat për të dëgjuar. Gjithashtu ju jep mjete dhe teknika për të adoptuar qëndrime efektive të të dëgjuarit. Pavarësisht nëse jeni koleg, mentor apo mik, këto qëndrime do t'ju ndihmojnë të përmirësoni aftësitë tuaja të të dëgjuarit dhe të bëheni një komunikues më i mirë.

LEXO  Njëherë e një kohë kishte letërsi për fëmijë

Përfitimet e trajnimit

Përveç aftësive të të dëgjuarit, trajnimi "Dëgjimi në mënyrë efektive" ju jep gjithashtu një certifikatë për të ndarë, duke shfaqur njohuritë tuaja të fituara në kurs. Përveç kësaj, trajnimi është i aksesueshëm në tablet dhe telefon, duke ju lejuar të ndiqni kurset tuaja në lëvizje.

Kursi Listening Effectively i ofruar nga LinkedIn Learning është një burim i vlefshëm për këdo që kërkon të përmirësojë aftësitë e tij të dëgjimit. Pavarësisht nëse po kërkoni të përmirësoni dëgjimin tuaj në një kontekst profesional ose personal, ky trajnim do t'ju japë mjetet dhe njohuritë që ju nevojiten për të dëgjuar në mënyrë efektive dhe me respekt.

 

Mos e humbisni këtë mundësi unike për të përmirësuar aftësitë tuaja të të dëgjuarit. Kursi "Dëgjimi në mënyrë efektive" aktualisht është falas në LinkedIn Learning. Shijojeni tani, nuk do të qëndrojë përgjithmonë!