Trajnim premium plotësisht falas i OpenClassrooms

Ju dëshironi të filloni projektin tuaj inovativ, por nuk dini nga të filloni. Ju keni një ide, por nuk dini si ta realizoni atë. A dyshoni në aftësinë tuaj për të inovuar?

Në këtë kurs, ju ftoj të zbuloni së bashku talentet tuaja krijuese. Ju nuk keni nevojë të keni një ide "brilante": gjëja e rëndësishme është të shpalosni kreativitetin tuaj, të zhvilloni një kuptim kulturor të inovacionit dhe aftësinë për të njohur mundësitë. Personaliteti juaj është më i rëndësishëm se projekti!

Unë dua t'ju ndihmoj të arrini këtë transformim me këshilla, këshilla dhe teknika të frymëzuara. Në fund të trajnimit, ju do të jeni në gjendje të identifikoni mundësitë dhe të analizoni potencialin tuaj krijues.

Vazhdoni të lexoni artikullin në faqen origjinale→