Detajet e kursit

Në këto video, Todd Dewett ju mëson se si të menaxhoni kohën tuaj, të organizoni jetën tuaj të përditshme sa më mirë, pa ndjerë se ditët janë shumë të shkurtra dhe se koha fluturon shumë shpejt.

Trajnimi i ofruar në Linkedin Learning është i një cilësie të shkëlqyeshme. Disa prej tyre ofrohen falas pasi të jenë paguar. Pra, nëse një temë ju intereson ju nuk hezitoni, nuk do të zhgënjeheni. Nëse keni nevojë për më shumë, mund të provoni një pajtim 30-ditor falas. Menjëherë pas regjistrimit, anuloni rinovimin. Mund të jeni i sigurt se nuk do të tarifoheni pas periudhës së provës. Me një muaj keni mundësinë të azhurnoheni në shumë tema.

Vazhdoni të lexoni artikullin në faqen origjinale →

LEXO  Unë dua të stërvitem, por ku ta filloj?