Ky kurs zhvillohet në Modulet 6 të një jave.

Moduli i parë i kushtohet rrjedhës së librit. Tre module do të fokusohen në formate të ndryshme: albumi (qoftë për fëmijë apo për adoleshentë), romani si dhe librat dixhitalë. Një modul do të diskutojë fushën e botimit dhe moduli i fundit do të fokusohet në njohjen me konceptin e fiksionit jashtë librit.

Ne kemi gjithashtu fatin të mirëpresim një sërë të ftuarish: disa janë profesionistë të fushës, si Michel Defourny i cili i kushton një seri videosh marrëdhënies mes albumit, artit dhe dizajnit, të tjerë janë specialistë të disiplinave shtesë si kinemaja apo animacioni. MOOC është gjithashtu i pasur me sekuenca të xhiruara nga profesionistë në tregtinë e librit: botues, autorë, librashitës, etj.

Këto module kombinojnë disa lloje aktivitetesh:
- video;
- kuize;
– leximet e veprave;
- lojëra vëzhgimi,
– një forum diskutimi për të ndihmuar njëri-tjetrin dhe për të vazhduar të mësojmë së bashku,…

Vazhdoni të lexoni artikullin në faqen origjinale →

Vazhdoni të lexoni artikullin në faqen origjinale

LEXO  Flisni për shijet dhe hobet si një vendas!