Emri: JONIOT. Emri: JÉRÔME. IFOCOP i diplomuar. Sfondi: Menaxher produkti në industrinë e argëtimit për gati 12 vjet. Pozicioni aktual: Menaxher i marketingut për një NVM parisiene, i specializuar në komunikimin dixhital.

Jérôme, kush je ti?

Unë jam 44 vjeç. Tani jam i stacionuar në Paris brenda kompanisë Canalchat Grandialogue, ku punoj si menaxher marketingu pas një rikualifikimi profesional të filluar me regjistrimin tim në IFOCOP.

Pse ky rikualifikim profesional?

Le të themi që pas dymbëdhjetë viteve të kaluara duke punuar si menaxher i produkteve në kompaninë time të vjetër, unë kisha bërë xhiron e profesionit. Nuk kishte më asnjë sfidë për të më motivuar çdo ditë, madje as ndonjë perspektivë për zhvillim profesional. Mërzia ishte vendosur në… Në marrëveshje me ish punëdhënësin tim, ne ramë dakord që zgjidhja më e mirë ishte një ndërprerje konvencionale.

Një pushim që ju çoi në klasat e IFOCOP.

Po. Por para kësaj, ishte e nevojshme të kalohej në kutinë Pôle Emploi. Pikërisht atje, duke studiuar tregun e punës dhe ofertat në dispozicion, u ndie nevoja për t'u trajnuar. Nga menaxheri i produktit tek menaxheri i marketingut, dikush mund të mendojë se ekziston vetëm një ...

Vazhdoni të lexoni artikullin në faqen origjinale

LEXO  Astma e të rriturve