Për shkak të tarifave të larta të shkollimit të arsimit tradicional, kurse online të dizajnit të brendshëm po bëhen më të njohura çdo ditë. Në të vërtetë, ka prova të ndryshme që tregojnë se mësimi në internet mund të jetë po aq interesant sa të mësuarit ballë për ballë. Mirë për ju, nuk keni pse t'i shtyni ëndrrat tuaja derisa të keni para dhe kohë për t'i ndjekur ato. Për këtë arsye, në artikullin e mëposhtëm, ne kemi përpiluar kurset më të mira online për profesionistë të dizajnit të brendshëm.

Çfarë duhet të dini për dizajnerin e brendshëm të mësimit në distancë

Zhvilluar ngaENDB, kurset e mësimit në distancë të arkitekturës së brendshme, janë të dizajnuara me synim trajnimin efektiv për këtë profesion teknikisht dhe konceptualisht. Këto kurse jepen nga profesionistë të dizajnit të brendshëm, të cilët kanë përvojë të gjerë në këtë fushë. Kurset me korrespondencë në arkitekturë i lejojnë studentët të mësojnë në shtëpi teknikat që rregullojnë:

 • dizajni hapësinor;
 • dekorim i brendshëm;
 • dizajni i produktit;
 • Komunikimi.

Ju gjithashtu mund të bëheni një ekspert i vërtetë në menaxhimin e punës tuaj (duke kombinuar rolet e menaxherit të projektit dhe krijuesit) dhe mësoni se si ta bëni atë, veçanërisht përmes trajnimeve dhe vëllimeve të ndryshme të kurseve të mësimit në distancë në arkitekturën e brendshme. Këto kurse trajnimi mund të lidhen, për shembull, me:

 • si të përdoren mirë materialet dhe ngjyrat e ndryshme;
 • metodat për të rregulluar volumin dhe ndriçimin.

Këto janë aftësi që ju japin mundësinë për t'iu qasur tregut të punës sa më qetë të jetë e mundur pasi të keni ndjekur një kurs mësimi në distancë dhe të keni marrë një diplomë. Para kësaj, mësimi në distancë në dizajnin e brendshëm do t'ju njoftojë njohuritë dhe teknikat që duhet të zotëroni në projektet që do të menaxhoni dhe koordinimin e nevojshëm me palët e ndryshme të përfshira.

Kurset më të mira të trajnimit për një dizajner të brendshëm në distancë

Dëshironi të stërviteni në dizajnin e brendshëm, por ta bëni atë nga distanca? Pra, këtu janë disa objektet e dizajnit të brendshëm të cilët ofrojnë këtë trajnim:

Instituti i Dizajnit të Brendshëm

Ky është një nga kurset më të avancuara për të arritur një karrierë si dizajner i brendshëm. Ky kurs fokusohet në praktikën e dizajnit të brendshëm dhe ofron aftësi të shumta teknike të cilat do t'ju nevojiten si një projektues i ardhshëm.

Kursi i dizajnit të brendshëm dhe vizualizimit LinkedinLearning

LinkedinLearning përmban një sërë kursesh trajnimi për zotërimin e mjeteve të ndryshme, si Revit, Rhino, 3Ds Max dhe Sketchup. Në të vërtetë, ato janë mjete thelbësore për dizajnerët e ardhshëm të brendshëm. Kështu, ky mjet kryesor i mësimit në internet dallohet nga kurse mjaft të shpejta dhe të shkurtra, mësimet video janë maksimumi një deri në dy orë në kohë.

Kursi në internet i dizajnit të brendshëm të Udemy

Këto trajnime ofrojnë një gamë të gjerë kursesh, nga fillestar në të avancuar. Gjëja më e mirë për kurset Udemy është se ato nuk marrin absolutisht kohë dhe përshtaten në pothuajse çdo orar. Mësoni se si të vizatoni saktë arkitekturisht dhe të nxirrni idetë tuaja në një mënyrë profesionale.

Mundësitë për një dizajner të brendshëm të mësimit në distancë

Falë diplomave të lëshuara nga organizatat e trajnimit të arkitekturës së brendshme, ju mund të ushtroni një gamë të gjerë profesionesh. Shumë profesione që janë trampolina të shkëlqyera për t'u bërë më vonë një dizajner i brendshëm, përkatësisht:

 • arkitekt komercial, dizajner i brendshëm;
 • përgjegjës për studimet e trendit;
 • projektuesi i hapësirës;
 • projektues, dizajner ambalazhi, projektues mjedisi, dizajner shërbimi;
 • skenograf;
 • drejtor artistik;
 • arredues i brendshëm.

Nëse dëshironi të dini më shumë rreth Dizajni i brendshëm i mësimit në distancë, është e mundur të kërkoni një broshurë online me të gjithë informacionin që do t'ju jetë i dobishëm. Në fund të kësaj të fundit, këshilltari juaj i studimit do t'ju thërrasë dhe do t'ju japë udhëzime të mëtejshme për aspektet administrative dhe për ecurinë e pjesës arsimore të trajnimit.