Trajnim premium plotësisht falas i OpenClassrooms

Keni një projekt kreativ apo inovativ që sapo ka filluar? Ju dëshironi të mblidhni fonde përmes financimit të shumtë, por nuk dini si ta bëni këtë. Ky kurs është për ju!

Crowdfunding është një mënyrë tërheqëse për investitorët dhe publikun e gjerë për të mbledhur fonde. Tani koncepti është miratuar (KissKissBank, Kickstarter……) dhe janë krijuar kushtet e nevojshme (besueshmëria dhe dukshmëria), ju takon juve, si drejtues projekti, të angazhoni komunitetin tuaj dhe tregun dhe të krijoni një fushatë efektive.

Në këtë udhëzues, ne do të përshkruajmë hap pas hapi se si të krijoni një fushatë crowdfunding.

— Cilën platformë të zgjidhni?

— Si të mobilizoni dhe angazhoni komunitetin tuaj për pjesëmarrjen sa më të madhe?

— Si rritni ndërgjegjësimin dhe merrni mbështetje nga komuniteti juaj?

Kjo është ajo për të cilën do të flasim në këtë kurs.

Vazhdoni të lexoni artikullin në faqen origjinale→

LEXO  Rritja e shoqatave dhe shoqërore në buxhetin e vitit 2021