Antidot: çfarë është ajo?

Antidote është një software i plotë për korrigjimin e të gjitha gabimeve gramatikore dhe drejtshkrimore. Ky mjet i fuqishëm bën të mundur montimin e një korrektor për frëngjisht dhe anglisht, fjalorë të plotë, udhëzime gjuhësore dhe prizma për rishikime dhe inspektime. E gjithë kjo bën të mundur korrigjimin rigoroz të shkrimeve tuaja duke kursyer kohë, sepse modifikimet janë shumë të shpejta.

Me kë po flet? Si për individë ashtu edhe për profesionistë. Në të vërtetë, ky program përdoret nga publiku i gjerë dhe vlerësohet shumë nga profesionistët të cilët kursejnë shumë kohë për korrigjimin e shkrimeve të tyre. Antidot vendoset lehtësisht mbi konkurrentët e tij, sepse është i plotë në të gjitha pikat që korrigjon (gramatika, drejtshkrimi, etj.) Gjë që nuk është rasti me mjetet e tjera në tregti shumicën e kohës.

Nga ana tjetër, kjo shtojcë Word funksionon edhe në internet, për shkrimtarët e uebit ose blogerët e zgjuar, të cilët kërkojnë të kursejnë kohë dhe të shkurtojnë kohën e korrigjimit, apo edhe të heqin korrigjimin nëse nuk keni domosdoshmërisht nevojë për një tekst akademik.

Antidote, a është me të vërtetë e dobishme?

Përdorimi i një programi redaktimi ortografik për përdorim profesional mund të duket iracional dhe madje shqetësues për një copywriter ose gazetar me përvojë për shembull.

Prandaj, mund të mendojmë që Antidoti do të ishte interesant vetëm për njerëzit me disa shqetësime ortografike dhe sintaksore, ose për një person jo-vendas për shembull.

Në të vërtetë, ky softuer kanadez është shumë efektiv për këtë dhe mund të shpëtojë paraqitjet lehtë. Gjithnjë e më shumë kompani dhe autoritete lokale e përdorin këtë shërbim për punonjësit e tyre për të niveluar nivelin nga lart.

Në këtë kuptim, Antidote është e përkryer për profesionistët që nuk janë të kënaqur me gjuhën e Molière në nivelin e shkruar dhe të cilët dëshirojnë të ofrojnë ende përmbajtje cilësore, të zhvillojnë kuotat, të shkruajnë mesazhe ose letra për shembull.

Por më pas ... Si mund të përdoret Antidoti nga një shkrimtar profesionist?

Ndërsa është e qartë se softueri nuk do të jetë domosdoshmërisht shumë i dobishëm për të korrigjuar gabimet drejtshkrimore dhe gjuhësore pothuajse inekzistente, por ky mjet bën mrekulli në nivelin e sintaksës dhe pikësimit!

Hapësirat pas “:”, presjet, shkronjat e mëdha dhe pikat e tjera sintaksore kanë tendencë të jenë të vështira për t'u zotëruar 100%, edhe për një profesionist në sektor dhe gjithashtu shumë shpesh hiqen gjatë fazës së parë të shkrimit. Në të vërtetë, përqendrimi në temë dhe në shenjat e pikësimit në të njëjtën kohë është shumë kompleks kur shkruani një artikull për shembull dhe ngadalëson shkrimin.

Së fundmi, Antidot gjithashtu mbetet një mjet i vërtetë arsimor, i përshtatshëm në mënyrë të përkryer për studentët ose profesionistët e rinj që kërkojnë të zhvillojnë aftësitë e tyre. Softueri nuk përmbahet vetvetiu me korrigjimin e defekteve; Një shënim informacioni do të futet për çdo gabim për të shpjeguar se nga vjen ky gabim, në mënyrë që të mos bëjë të njëjtin gabim për herë të dytë. Kjo metodë natyrshëm ju lejon të përmirësoni nivelin tuaj të gjuhës me kalimin e kohës, me skenarë të jetës reale.

Një mjet dygjuhësor në shërbim të të gjithëve

Si një mjet referimi kanadez, nuk është e vështirë të kuptohet se Antidote është një mjet që punon në të dy frëngjisht dhe anglisht dhe që do t'ju lejojë të shmangni humbjen e orëve në kontrollimin e magjisë nëse keni për të shkruar në një gjuhë. gjuha që nuk e zotëroni në përsosmëri si anglishtja; ose zhvilloni aftësitë tuaja në këtë gjuhë në të njëjtën mënyrë sikur ta keni përdorur atë në frëngjisht për të përmirësuar nivelin tuaj francez.

Ky program gjithashtu ka një avantazh të madh, është mjaft i fuqishëm për të njohur gjuhën e përdorur në një tekst ose në një shprehje, ndonjëherë edhe më mirë se vetë Word! Ky funksionalitet, i cili duket i padëmshëm, është megjithatë thelbësor: një gabim në të kuptuarit e gjuhës mund të jetë shumë problematik. Në të vërtetë, disa fjalë anglisht në një tekst frëngjisht mund të ngatërrohen dhe përkthehen automatikisht nëse nuk jeni të kujdesshëm dhe anasjelltas, një shprehje frënge e përdorur në gjuhën angleze si "déjà vu" për shembull mund të shqetësojë një softuer të dizajnuar keq.

Një mjet i domosdoshëm për të gjitha copywriting dhe agjencitë copywriting

Nëse ka një lloj kompanie që absolutisht duhet të marrë softuer si një antidot, është me të vërtetë agjencitë editoriale dhe agjencitë e shkrimit të kopjeve!

Në të vërtetë, këto agjenci shpesh tentojnë të transferojnë sasi të mëdha të punës, përdorimi i një programi korrektues si Antidote do t'ju lejojë të zvogëloni punën sërish në minuta në vend të orëve.

Si pjesë e një projekti të brendshëm, pajisja e ekipeve të Antidote do t'ju lejojë të kaloni skenë sërish, e cila do të jetë një mbrojtës i paçmuar në kohë.

Prandaj, shumë profesionistë kalojnë përmes këtij softueri korrigjues në mënyrë që t'i kushtojnë më shumë kohë punës me shkrim, për shembull. Prandaj është e rëndësishme të punohet me këtë lloj softueri për rezultate efektive dhe produktivitet më të madh, por është gjithashtu legjitime të pyesim veten nëse Antidote është zgjidhja e duhur midis të gjithë programeve korrigjuese ekzistuese.

Antidoti, mjeti korrigjues më efektiv?

Kur flasim për kontrollimin e magjisë, ne nuk domosdoshmërisht mendojmë për Antidoten në fillim dhe zgjidhjet franceze shpesh tentojnë të jenë të dukshme.

Robert Correcteur ose ProLexis i vogël janë ende referenca që shumë përdorues duan të favorizojnë, por nuk është domosdoshmërisht një zgjedhje shumë e mençur.

Në të vërtetë, nëse këto software 2 janë shumë të fuqishme në aspektin e rezultateve, ergonomia e tyre është me të vërtetë e dobët, duke i ulur ato në rolin e damërave të thjeshta të drejtshkrimit, si shumë vende të Bonpatron gjinisë.

Nëse duhej të mbanim vetëm dy korrektorë me të vërtetë të efektshëm në treg, pyetja e vërtetë do të lindte vërtet midis Antidote 9 dhe Përshëndetje Pro. Këto janë dy programe cilësore, por për fat të keq nuk janë të njëjta ilk, duke e lënë Cordial Pro shumë prapa Antidote 9.

Përtej çmimit, mungesa kryesore e Cordial Pro kundër Antidote mund të përmblidhet në faktin se funksionon vetëm në frëngjisht, ndryshe nga Antidote, e cila është e vetmja mjet dygjuhësor i cilësisë në treg.

Nëse jeni tipi për të punuar në të dy gjuhët, pyetja as nuk lind!

Një tjetër pikë, korrigjimi është me të vërtetë më cilësor në Antidote, sepse ajo mbështet si shumësi ashtu edhe njëjës dhe ju ofron të zgjidhni midis dy kur dënimi është i paqartë. Cordial Pro në anën e saj është në gjendje të trajtojë vetëm njëjës në rast të dykuptimësisë.

Së fundmi, pika e fundit dhe jo më e rëndësishmja, Cordial Pro është pak më e shtrenjtë se konkurrenti i saj, 199 € mesatarisht; prandaj duket shumë e shtrenjtë në krahasim me Antidotin!

Antidot, një program efektiv po, por me çfarë kostoje?

Pas leximit të kësaj, duket qartë se Antidote është softueri thelbësor për çdo profesionist dhe këdo që kërkon të prodhojë shkrime të pastra dhe të dizajnuara mirë. Por lind një pyetje shumë e rëndësishme, cili është çmimi i një softueri të tillë cilësor?

Versioni i fundit i softuerit aktualisht është për njëqind euro në mesatare; prandaj është dy herë më e lirë se sa konkurrentja e tij direkte për shumë karakteristika të tjera ...

Pra, me këtë çmim, pse të shkoj pa?