Përshkrim

Shumica dërrmuese e projekteve tregtare (fizike ose elektronike) kanë vdekur para se të fillojnë. Në pjesën më të madhe, ata janë të dënuar nga konceptimi.

Ju nuk keni nevojë t'i fryni më tej këto statistika. Jo, nuk duhet të përplasesh me një mur për të konfirmuar këtë trend të errët.

Suksesi i më të mëdhenjve dhe më të qëndrueshëm qëndron në përgatitjen. Me përgatitje të shkëlqyer, do të vendosni më shumë shanse në favorin tuaj. Dhe kjo është ajo që ne ju ofrojmë.

Në këtë kurs të shpejtë dhe të ajrosur, ne ju përcjellim 12 hapa kyç që besojmë se do t'ju largojnë nga dështimi i garantuar.

Në këtë kurs do të mësoni

  • procesi i përgjithshëm prapa DropShipping;
  • identifikoni çështjet kryesore që ju presin;
  • për të përcaktuar mjetet tuaja, orientimet tuaja, zgjedhjet tuaja reklamuese në përputhje me situatën reale të buxhetit tuaj
  • të njohësh piketat e arritura për të ndërtuar një dyqan koherent, në përputhje me filozofinë dhe nevojat e klientëve tuaj
  • vlerësoni strategjitë më të përshtatshme për secilën nga situatat tuaja.

Zbatimi i disa projekteve ndonjëherë kërkon investime të mëdha financiare në rrjedhën e sipërme. Por investimet e mëdha financiare nuk u rimuan kurrë me projekte të suksesshme. Shoqëria jonë është plot me raste kur investimet masive kanë rezultuar vetëm në fatkeqësi personale dhe kolektive.