Përshkrim

Mirësevini në këtë kurs në "Dropshipping: Krijimi profesional i dyqanit Shopify".

Në fund të këtij trajnimi, ju do të zotëroni në mënyrë të përsosur mjedisin Shopify dhe do të jeni në gjendje të ndërtoni një dyqan profesional nga A në Z duke ju lejuar të bëni shitjet tuaja të para. Përveç kësaj, një temë me pagesë (200 dollarë) do t'ju ofrohet gjatë këtij trajnimi për të pasur një interpretim shumë profesional.

Nga krijimi i dyqanit, tek konfigurimi, përmes shtimit të produkteve dhe dizajnit të dyqanit tuaj, gjithçka shpjegohet në detaje.