Trajnim falas Linkedin Learning deri në vitin 2025

Pothuajse në të gjitha fushat e jetës, ne nuk mund ta imagjinojmë jetën pa teknologji. Shumë aktivitete tashmë janë dixhitalizuar, si aplikimi për një punë apo blerja e rrobave. Në botën e re të punës, teknologjia dixhitale mund t'i ndihmojë punëkërkuesit të përfitojnë nga mundësitë e reja. Nëse dëshironi të mësoni më shumë rreth IT, por nuk dini çfarë të bëni, ky kurs është për ju. Trajneri do t'ju mësojë se si të përdorni kompjuterë, tableta, telefona inteligjentë dhe pajisje të tjera. Ai shpjegon konceptet që nuk i kuptoni dhe përdor terma jo-teknikë për të përforcuar atë që tashmë dini. Do të mësoni rreth komponentëve të ndryshëm harduerikë të një kompjuteri, bazat e sistemeve operative dhe softuerit dhe si të mbroni kompjuterin tuaj. Më në fund, do të mësoni të përdorni mjetet bazë të produktivitetit si përpunimi i tekstit dhe tabelat.

Vazhdoni të lexoni artikullin në faqen origjinale→

 

LEXO  Intervistë vjetore e vlerësimit: tani është koha për ta marrë atë!