Në më pak se pesëmbëdhjetë minuta do të keni përvetësuar metodat e nevojshme për të krijuar një efekt paralaks të shkëlqyeshëm. Hap pas hapi, do të shihni me autorin se si të kopjoni një imazh në PowePoint. Gruponi objektet, përdorimi i një gradienti të ngjyrave në sfond. Si dhe trajtimi i çelësave të ndryshëm të tastierës. Një video që do t'ju çojë në një nivel tjetër në prezantimet tuaja të PowerPoint. 

LEXO  Këshilla për PowerPoint 2019: Fletore pune për dizajnin