Facebook është platforma më e mirë për të shitur, dhe ju e dini atë.

Por nëse keni provuar ndonjëherë të tërheqni plumba dhe të bëni shitje në Facebook ...

ju gjithashtu e dini që nuk është e lehtë.
Nuk është diçka që mund ta improvizoni.

Si ekspert i Facebook Ads, unë e përdor këtë platformë çdo ditë për të ndihmuar klientët e mi të rrisin shitjet e tyre përmes reklamave në Facebook.

Ne marrim rezultate të mahnitshme nga reklamat me pagesë.

Pastaj .. një ditë, bëra një zbulim të shkëlqyeshëm:

● Njerëzit që shkojnë në facebook kurrë nuk kanë ndërmend të shesin.

● Ata lëvizin nëpër burimet e tyre të lajmeve për të parë se çfarë po ndodh atje.

Stop Ata ndalojnë kur gjejnë një post tërheqës.

● Dhe nëse ky postim është vërtet tërheqës, ata klikojnë për të lexuar më shumë.

Magjia është të ndiqni këtë logjikë me synimin që klientët tuaj të blejnë produktin tuaj në fund të këtyre hapave, pa investuar në reklama të paguara.

Në këtë konferencë falas, unë ju zbuloj eko-sistemin që unë personalisht përdor...

Vazhdoni të lexoni artikullin në faqen origjinale →

LEXO  Bëni pyetje përkatëse të shitjeve