Marketingu me email, buletini, si të jeni efektiv dhe relevant? Rritja e vëllimit të postës elektronike, shkallës së hapjes, shkallës së klikimeve dhe shkallës së konvertimit është e mundur kur bëni marketing me email. Duke aplikuar metodat e duhura, nuk mund të bini më në postë të padëshiruar, të përdorni tituj tërheqës, të përshtatshëm dhe efektivë për të rritur qarkullimin tuaj...

Vazhdoni të lexoni artikullin në faqen origjinale →

LEXO  Trajnim falas në Blockchain dhe Bitcoin (Fillestar)