Ky udhëzues falas shpjegon qartë, hap pas hapi, si të kompozojmë një funksion IF.
Ky udhëzues është pjesë e kursit të plotë "Si të përdorim dhe optimizojmë funksionin IS".
Një gjuhë e thjeshtë dhe e qartë është e arritshme për të gjithë.

Unë mbetem në dispozicion në sallë pritjeje për ndihmë të ndërsjellë për t'iu përgjigjur çdo pyetjeje që mund të keni në lidhje me këtë kurs.

 

 

 

Vazhdoni të lexoni artikullin në faqen origjinale

LEXO  Sektori i Ujit publikon për herë të parë një studim "Punësimi, Aftësitë dhe Trajnimi"