Në këtë tutorial falas për excel, në video, për fillestarët ne do të kuptojmë dhe mësojmë se si të përdorin Funksioni i kërkimit sur Lë pas, një nga funksionet më të dobishme në këtë program.
Ky funksion do t'ju lejojë të kryeni kërkimet vertikale në një grup.

Vazhdoni të lexoni artikullin në faqen origjinale

LEXO  Përgatitja për të gjithë: guxoni dhe keni sukses