Print Friendly, PDF & Email

Ce tutorial falas për excel do t'ju tregojë si të krijoni një njësi të re (€uro, për shembull) përmes formatet e personalizuara të Microsoft Excel.
Një gjuhë e thjeshtë dhe e qartë është e arritshme për të gjithë.

të gjithë sigurohen skedarët e punës !
Unë mbetem në dispozicion në sallë pritjeje për ndihmë të ndërsjellë për t'iu përgjigjur çdo pyetjeje që mund të keni në lidhje me këtë kurs.

 

 

Vazhdoni të lexoni artikullin në faqen origjinale

LEXO  Mbështetje për këshillat e karrierës: një sistem i ri Afdas për mbështetje "të bërë me porosi"