Një udhëzues falas për të mësuar se si të krijoni dokumente interaktive për t'i bërë ato nënshkruaj dixhitalisht.

Ce kurs falas online ju ofron një metodë që shkon direkt në pikën: si të krijoni dhe konfiguroni dokumentet tuaja ndërvepruese për t'i bërë ato nënshkruaj dixhital pa letër dhe në distancë, falë zgjidhjes së Zoho Sign.

Në programin e kësaj Udhëzuesi Zoho Sign pa pagesë dedikuar për nënshkrimi elektronik 

Un kurs video të shpejtë dhe efikas, në më pak se 40 minuta, për të kuptuar:

Përgatitja e dokumenteve tuaja Word / Excel / Etj… Eksportimi i dokumenteve tuaja në format PDF, Krijimi llogaria juaj e Shenjës Zoho, Cilësimet fillestare, Konfigurimi i dokumentit tuaj, Krijimi i dokumentit tuaj me zonat e nënshkrimit, Këshilla dhe objekte interaktive, The procesi i nënshkrimit elektronik, Shkarkimi i dokumenteve të nënshkruara.

Di si të krijoni, konfiguroni dhe nënshkruaj dokumente interaktive do t'ju shërbejë gjatë karrierës suaj profesionale dhe do të bëjë ndryshimin. Ndaloni humbjen e kohës me nënshkrime letre. Zhyt aktivitetin tënd në transformimi dixhital et kurseni kohë të çmuar në baza ditore.

Zbulim i mirë i Shenja Zoho !

 

 

 

Vazhdoni të lexoni artikullin në faqen origjinale

LEXO  Presidenca franceze e Këshillit të Bashkimit Evropian