Këtu është një video tutorial të cilët do të kthehen në fazat dhe çështjet e krijimi i kooperativës së prodhimit audioviziv.

Në vitin 2016, ne filluam Mickaël Carton, producent dhe unë, krijues i Duik dhe regjisor krijimi i një kompanie bashkëpunuese të prodhimit audioviziv. Në këtë konferencë i kthehem arsyeve të kësaj zgjedhjeje të formës së biznesit dhe përvojës sime.

Në programin e këtij tutoriali falas për krijimin e një kooperativë prodhimi audiovizual

Gjatë 1 ore, do të shihni pse të krijoni një kooperativë, do të kuptoni parimet, parimet e saj të funksionimit, si shpërndahen fitimet. Një shembull i operacionit konkret do të diskutohet gjithashtu.

Ky leksion është filmuar gjatë lNgjarja 'Duik 16 në Lille më 8 Prill 2017 ...

 

Vazhdoni të lexoni artikullin në faqen origjinale

LEXO  Krishtlindje, Viti i Ri: a mund të të detyrojë punëdhënësi të punosh?