Print Friendly, PDF & Email

në këtë tutorial falas, ju shkoni mësoni se si të plotësoni formularin online për krijoni Mikro-Ndërmarrjen tuaj në Francë, hap pas hapi.
Mbi programin e këtij tutoriali Si të plotësoni formularin online për krijimin e një Mikro-ndërmarrjeje

Faleminderit për këtë kurs falas, do ta shohësh :

Koment zgjidhni domenin tuaj të veprimtarisë, Si funksiononAKRET, gabimet për tu shmangur, Si të zgjidhni tuajin tatimet dhe tij Sigurimet shoqërore, Dhe disa këshilla për të filluar.

Ju mund të më bëni të gjitha pyetjet tuaja në dhomën e mbështetjes...

 

Vazhdoni të lexoni artikullin në faqen origjinale

LEXO  Trajnim falas: Zbuloni marketingun e bashkëpunëtorëve