Ce tutorial falas kujton dobinë emjet "Shko te"e Microsoft Excel.
Do ta shohim si të përdorni mjetin e arritjes i cili ju lejon të zgjidhni qelizat që përmbajnë formula, formatimin e kushtëzuar, shënimet, etj. dhe kështu të veproni në skedar.

Ce udhëzues falas për video është pjesë e lëndës “The Essentials of Excel: mastering the basics – Pjesa 2/2”.
Unë mbetem në dispozicion në sallë pritjeje për ndihmë të ndërsjellë për t'iu përgjigjur çdo pyetjeje që mund të keni.

Zbulim i mirë ose rishikim!

 

 

Vazhdoni të lexoni artikullin në faqen origjinale

LEXO  Marketingu në Telegram - Marrja e Më shumë Klientëve me Telegram