Përshkrim

Në këtë kurs do t'ju tregoj se si të fitoni para në Instagram si një filial.

Instagram është një rrjet i shkëlqyeshëm për të zhvilluar biznesin tuaj në internet.

Në këtë kurs unë ju tregoj se si të fitoni abonentë në Instagram, si të mbledhni email nga abonentët tuaj dhe në fund si të fitoni para nga këto emaile.

Vazhdoni të lexoni artikullin në faqen origjinale

LEXO  Guy Kawasaki - Sipërmarrje