Përshkrim

Mësoni të tregtoni tregun e Forex në më pak se një orë.

Nuk tregtoheni kurrë dhe dëshironi të provoni? Ky trajnim i përshpejtuar është për ju! Nuk ka nevojë për njohuri paraprake.

Ky kurs përmbledh shumicën e parimeve bazë për të ditur për të hedhur hapat e parë në tregjet financiare.

Nga mësimi i 2-të, ju do të keni qasje në platformën e tregtimit dhe një llogari demo për tu trajnuar pa ndonjë rrezik ose angazhim.

Në fund të fillimit, do të kuptoni se si funksionon tregtimi, do të jeni në gjendje të analizoni një grafik dhe të vendosni porositë e blerjes dhe shitjes.

Falë këtij mësimi, ju do të keni një vizion global se çfarë është Forex si dhe bazat e tregtimit, të cilat më pas do t'ju lejojnë të sulmoni temën në një mënyrë më të plotë, nëse ndiheni si tregtar 😉