Print Friendly, PDF & Email

Përshkrim

Ky kurs synon t'ju lejojë të bëni hapat tuaj të parë në botën e tregtisë dhe financave të tregut dhe të filloni të merrni bazat e para për të qenë në gjendje të tregtoni për llogarinë tuaj personale. Përveç kësaj, ky kurs do t'ju lejojë të keni një përmbledhje të kësaj praktike magjepsëse dhe të vendosni imazhe në fjalët e ndryshme të personaliteteve që flasin për tregtinë në rrjetet sociale.

Vazhdoni të lexoni artikullin në faqen origjinale

LEXO  Zhvilloni inteligjencën tuaj ndërkulturore