Trajnim falas Linkedin Learning deri në vitin 2025

Me paketën Microsoft 365, ju mund të merrni kontrollin e orarit tuaj dhe të rrisni produktivitetin tuaj. Në këtë kurs, trajneri do t'ju tregojë se si të punoni me disa nga veçoritë kryesore të Microsoft 365. Ju do të mësoni se si të përdorni Word dhe Excel për të punuar me dokumente dhe të dhëna, OneNote për të menaxhuar shënimet dixhitale, Outlook për të menaxhuar emailet dhe PowerPoint për të krijuar prezantime dinamike dhe për të ndarë informacionin me palët e interesuara.

Vazhdoni të lexoni artikullin në faqen origjinale→