Trajnim premium plotësisht falas i OpenClassrooms

Pavarësisht nëse është ndërtimi i një biznesi, shkëmbimi i dokumenteve financiare ose thjesht të kuptuarit e asaj që thotë kontabilisti juaj, një kuptim bazë i kontabilitetit është i dobishëm në shumë situata biznesi. Por po! Kontabiliteti nuk është vetëm për menaxherët dhe kontabilistët.

Në këtë kurs do të mësoni duke përdorur shembuj konkretë se çfarë është kontabiliteti dhe pse është i nevojshëm. Do të mësoni logjikën e kontabilitetit dhe klasifikimet e ndryshme në kontabilitet. Së fundi, ju do të aplikoni praktikën e kontabilitetit në raste të ndryshme konkrete.

Dëshironi të hidhni hapat e parë në fushën e kontabilitetit? Atëherë ky kurs do të jetë një pikënisje e mirë!

Vazhdoni të lexoni artikullin në faqen origjinale→

LEXO  Financimi i inovacionit