Trajnim premium plotësisht falas i OpenClassrooms

Një redaktues teksti është ndoshta programi më i zakonshëm i zyrës.

Ky kurs është për fillestarët dhe redaktuesit me përvojë të dokumenteve që duan të mësojnë bazat e punës me tekst dhe të bëhen përdorues me certifikimin TOSA Word.

Me këtë trajnim, ju gjithashtu do të krijoni dokumente profesionale duke përdorur teknikat e formatimit dhe paraqitjes dhe, në fund të fundit, do të rrisni produktivitetin tuaj me teknika të thjeshta dhe efektive.

Pavarësisht nëse përdorni Microsoft Word-in e famshëm, Google Docs ose OpenOffice Writer, ruajtja dhe paraqitja e dokumenteve nuk ka qenë kurrë më e lehtë për ju.

Vazhdoni të lexoni artikullin në faqen origjinale→