Përshkrimi i trajnimit.

Në këtë udhëzues hap pas hapi, do të mësoni se si të krijoni fushata të shkëlqyera emaili me OmniSend.

Marketingu me email është një nga mjetet më të rëndësishme në një strategji moderne të marketingut dixhital. Pavarësisht nëse bëhet fjalë për marketing në hyrje apo hakerim të rritjes, zgjedhja e emailit të duhur është një qëllim strategjik.

Me këtë udhëzues, ju mund t'i thoni lamtumirë platformave komplekse të marketingut. Omnisend ju jep të gjitha mjetet e fuqishme që ju nevojiten për të rritur biznesin tuaj në një vend.

Ky udhëzues do t'ju ndihmojë:

  • Ndërtoni një listë të kontakteve të rëndësishme për biznesin tuaj
  • Zhvilloni një strategji të synuar të emailit
  • Krijoni email me shabllone të personalizueshme të postës elektronike
  • Optimizoni cilësimet e fushatës tuaj të postës elektronike
  • Programoni emailet dhe dërgojini në kohën e duhur
  • Analizoni rezultatet e fushatave tuaja

Kush duhet të marrë pjesë?

Tek kontraktorët.

Profesionistë të marketingut dhe komunikimit.

Drejtues dhe drejtues të kompanive konsulente.

Industrialistët dhe sipërmarrësit.

Pune kerkues.

Vazhdoni të lexoni artikullin në faqen origjinale →

LEXO  Si të rimohet "ndjenja e përkatësisë" me "punën në distancë"?