Trajnim premium plotësisht falas i OpenClassrooms

Nuk është sekret që çdo biznes ka nevojë për para për të filluar. Por si mund të filloni një biznes?

Çfarë duhet të bëni për të marrë para nga një engjëll biznesi ose kapitalist sipërmarrës? Dëshironi vërtet të punoni me një engjëll biznesi apo një kapitalist sipërmarrës? Çfarë duhet të bëni për të mbledhur kapital?

Në këtë kurs, do të mësoni rreth procesit të mbledhjes së fondeve dhe si të lidheni me engjëjt e biznesit dhe kapitalistët sipërmarrës.

Vazhdoni të lexoni artikullin në faqen origjinale→

LEXO  Fjalori SOS: si të filloni një bisedë në të gjitha gjuhët?