Ky kurs përshkruan metodën 5S dhe parimet e saj. Ai ju shpjegon hap pas hapi se si të vendosni qasjen në mjedisin tuaj të punës ose në baza ditore (zyrë, punishte, stacion pune, kuzhinë, dhomë gjumi, etj.). Ai alternon prezantime teorike, aplikime praktike dhe ushtrime, në formën e intervistave, sllajdeve, videove dhe kuizeve...

Vazhdoni të lexoni artikullin në faqen origjinale →

LEXO  Tutorial falas: Përdorni mjetin e auditimit të formulës në Excel