Print Friendly, PDF & Email

Në këtë trajnim plotësisht FALAS do të zbuloni 10 nga bizneset më të mira për të filluar në internet:

Biznesi # 1: Shisni eBooks pa shkruar një rresht

Afarizmi n ° 2: Bëni para me amazon pa produkte

Afarizmi n ° 3: Sigurimi i shërbimeve për të gjithë

Biznesi # 4: Jetoni Instagram pa qenë i famshëm

Afarizmi n ° 5: Shisni bluza pa shpenzuar asnjë raund

Biznesi n ° 6: Bëhuni një profesionist i pavarur

Afarizmi n ° 7: Fito komisione pa shitur

Biznesi n ° 8: Një kanal në YouTube pa treguar fytyrën e tij

Biznesi n ° 9: Ky biznes nuk do t'i pëlqejë bankierit tuaj

Afarizmi n ° 10: Dropshipping pa produkte, pa shërbime dhe pa site ...

Vazhdoni të lexoni artikullin në faqen origjinale

LEXO  Punë në QHSE siç shihet nga Alban Ossart, konsulent dhe trainer në IFOCOP