Përshkrim

A doni të krijoni të ardhura të mira mujore, apo edhe ta bëni atë një punë me kohë të plotë?

Në idenë time për të bërë gjithmonë trajnime të thjeshta dhe të fuqishme të marketingut në internet, vendosa të zbuloj një të gjitha në një sistem për fitoni para me Print Shipping, krijoni modelet tuaja cilësore dhe shpejt, shesini ato dhe merrni komisionet tuaja automatikisht në internet.

Ju do të gjeni në këtë trajnim të ri:

  • Le modeli i biznesit të transportit të shtypur.
  • Gjeneroni një burim i rregullt mujor i të ardhurave, pasi të keni përfunduar punën, ju do të merrni fitimet tuaja automatikisht.
  • Gjeni se cilat janë sheshe më i përshtatshëm për qëllimet tuaja.
  • Mësoni të gjeni idetë e dizajnit për të shitur atë që kërkohet për momentin.
  • Sekreti për të krijoni dizajne të thjeshta, grafike të bukura dhe tërheqëse pa ndonjë njohuri në redaktimin e fotove.
  • Mënyra për në rrisin shikueshmërinë e produkteve tuaja pa reklama.
  • Modeli për të bërë shpërthejnë shitjet tuaja me marketing në rrjet.