Si të krijoni një rezyme vizualisht të këndshme në Word. Ne bëjmë së bashku një shembull të një CV nga A në Z.

Mundësia që ne të shohim pika teknikisht problematike si:

  • Futja e një imazhi në një formë, ngjyrosja dhe prerja e një imazhi
  • Krijimi i shiritave të nivelit
  • Vizato një kronologji
  • Menaxhoni skedat dhe ndalesat
  • Vendosni ikona ose logo dhe personalizojini ato

Por edhe për të dhënë disa ide të krijimit grafik.Çfarë gabimesh nuk duhet të bëhen kur ndërtojmë Curriculum Vitae.

Shumë njerëz pyesin veten si shkruhet CV, cilat janë pjesët e detyrueshme. Qartësia dhe thjeshtësia janë fjalët kryesore në mënyrë që mesazhi të jetë sa më efektiv që të jetë e mundur.

Ne rendisim gjërat që duhet dhe jo për të shkruar një të mirë CV efektive. Le ta shndërrojmë CV-në tonë në një format Mini, si një kartëvizitë.

Më e lehtë për t'u shpërndarë dhe në harmoni me kohën, ky format ndryshon zakonet e fletëve tradicionale A4.

Mundësia që ne të shohim:

  • Menaxhimi i madhësisë së fletës
  • Menaxhimi i marzhes
  • Shtimi dhe personalizimi i formave
  • Krijimi i një reje fjalësh

Pra, le të shohim së bashku se si ta riorganizojmë shpejt dokumentin tonë duke mbajtur të njëjtën statut grafik. 

Vazhdoni të lexoni artikullin në faqen origjinale →

 

 

 

LEXO  Zgjidhni kandidatët më të mirë