Përshkrim

Integrimi i Njeriut në çdo shoqëri gjithmonë kalon përmes komunikimit. Kjo e fundit, i lejon Njeriut të shprehet dhe të ndajë mendimet dhe përvojat e tij. Që ai të pranohet, ai mbi të gjitha duhet t'i tregojë Tjetrit personalitetin e tij, pasionet dhe vizionin e tij për gjërat.

Prandaj ju ofroj këtë mësim të dytë, i cili do t'ju lejojë të shprehni shijet tuaja dhe të flisni për hobi tuaj të preferuar, natyrisht në frëngjisht.

Vazhdoni të lexoni artikullin në faqen origjinale

LEXO  Mounir: "Ky trajnim përfaqëson për mua një formë trampoline"