Detajet e kursit

Fletët e Google është një nga tabelat e referencës, qoftë për përdorim personal apo profesional. Edhe nëse e keni një përdorim të avancuar të tij, do të ketë pak mjete që do t'ju mungojnë. Në këtë kurs, Nicolas Levé, Drejtor i Operacioneve dhe Dixhitalit, shpjegon se si të krijoni tabelat tuaja, të menaxhoni dhe të përdorni në mënyrë efikase të dhënat tuaja duke përdorur fletëllogaritën në internet. Do të mësoni të kryeni llogaritje të thjeshta ose komplekse, të merrni grafikë nga vlerat...

Trajnimi i ofruar në Linkedin Learning është i një cilësie të shkëlqyeshme. Disa prej tyre ofrohen falas pasi të jenë paguar. Pra, nëse një temë ju intereson ju nuk hezitoni, nuk do të zhgënjeheni. Nëse keni nevojë për më shumë, mund të provoni një pajtim 30-ditor falas. Menjëherë pas regjistrimit, anuloni rinovimin. Mund të jeni i sigurt se nuk do të tarifoheni pas periudhës së provës. Me një muaj keni mundësinë të azhurnoheni në shumë tema.

Vazhdoni të lexoni artikullin në faqen origjinale →

LEXO  Pse të përdorësh Office 365?