Zbuloni Formimin FNE

Një pajisje që promovon veprime mbështetëse për kompanitë në rimëkëmbjen dhe mbështetjen e aktivitetit të tyre, por që ndihmon edhe ata që i drejtohen aktivitetit të pjesshëm ose e gjejnë veten në vështirësi.

Falë Formacionit FNE, ju mund të:

Promovoni rikthimi të punonjësve tuaj, të tyre akses në një diplomë, një titull profesional ose certifikim profesional Lejo punonjësit tuaj për të fituar aftësi kërkesat specifike për biznesin tuaj për qëndrueshmërinë dhe zhvillimin e tij Përgjigjuni parashikimi i ndryshimeve : kalimet dixhitale, ekologjike ... Çfarë mbështetje?

Tani e arritshme për të gjitha kompanitë dhe të gjithë punonjësit e tyre, FNE-Training është një mjet i jashtëzakonshëm financiar i cili siguron:

Një konsideratë deri në 100% e kostove arsimore, Nga masat lehtësuese : shqyrtimi i trajnimit të përshtatjes, zgjedhja e një skeme më të favorshme të ndihmës publike Integrimi i Pro-A

Do të financohen 8 kurse trajnimi deri në fund të vitit, me mbështetje retroaktive për veprimet nga 1 korriku 2021.

Si të përfitojmë prej tij?

Punonjësit e Atlas janë pranë jush për të optimizuar dhe strukturuar planin tuaj të trajnimit në kurset e pranueshme për trajnimin e FNE-së dhe për t'ju mbështetur në të gjitha procedurat administrative që do të kryhen.

Mos prisni më dhe...

 

Vazhdoni të lexoni artikullin në faqen origjinale

LEXO  Mbështetni strukturat e integrimit në zbatimin e Afest