Cette Trajnimi në internet i Formave të Google synon t'ju mësojë si krijohen sondazhet, pyetësorët & kuiz në disa klikime.
Google Forms është një produkt i kompletit Hapësira e punës e Google.

Faleminderit për këtë kurs falas video, zbuloni një metodë mësimi që shkon drejt e në pikën: pa blabla apo terma teknikë, do të zbuloni se si të krijoni, konfiguroni format, përcaktoni pyetjet tuaja për merrni sa më shumë përgjigje.

Në programin e këtij tutoriali falas: Krijoni sondazhe, pyetësorë & kuize me Formularët e Google

Një kurs i shpejtë dhe efikas në më pak se 55 minuta dhe video 100% për të mbuluar konceptet e mëposhtme:

Krijimi i formularit tuaj, Dizajni i formularëve tuaj të Google Forms, konfigurimi, Shtimi i pyetjeve tuaja, këshilla për Formularët e Google, Objektet (titujt, imazhet, videot), seksionet dhe skenarët, konfigurimi i MCQ-ve dhe kuizit tuaj, Analiza e rezultateve të një Google Forms.

Aftësia për të mbledhur, përpunuar dhe analizuar të dhëna / opinione / reagime nga përdoruesit ose konsumatorët do t'ju shërbejë gjatë gjithë karrierës suaj profesionale dhe do të bëjë një ndryshim. Kjo është arsyeja pse ju ftojmë ta ndiqni këtë Punë praktike për Google Forms !

Përmbajtja e këtij trajnimi në Google ...

Vazhdoni të lexoni artikullin në faqen origjinale

LEXO  Ndërtoni projektin tuaj profesional dhe gjeni rrugën tuaj: zmadhoni Cité des Métiers në Val de Marne