G Suite, çfarë është?

Kjo është një grup mjetesh, por edhe softuerin e Google që përdoret përgjithësisht nga profesionistët. Qasja në këtë suitë kërkon një abonim për të qenë në gjendje të përfitoni nga të gjitha mjetet.

Prandaj, kjo paketë bën të mundur punën në mënyrë efikase gjatë kalimit nëpër disa media. Në të vërtetë, softueri është i aksesueshëm dhe i përdorshëm nga një kompjuter, një tablet apo edhe një telefon.

Çfarë është në G Suite?

Ka shumë mjete, pra për çfarë janë ato? Ato ju lejojnë të punoni dhe të përdorni të gjitha funksionalitetet e nevojshme për të realizuar projektet tuaja.

Së pari mund të hyni në mjetet e komunikimit për t'u lidhur me kolegët tuaj dhe të mbeteni produktiv kudo që të jeni. Gmail, Google +, Hangouts Meet, Agjenda ... E nevojshme është këtu!

Më pas, kjo paketë ofron shumë softuer krijues për të ndërtuar, avancuar dhe përfunduar projektin tuaj. Docs, Sheets, Forms, Keep, Jamboard… Zgjedhja e mjeteve është e gjerë dhe të gjitha kanë përdorimin e tyre, duke plotësuar njëra-tjetrën.

Më në fund, G Suite ofron mjete për ruajtjen e të dhënave për të ruajtur në mënyrë efektive progresin e projekteve të ndryshme. Me Google Drive dhe Google Cloud mund t'i rikuperoni dokumentet dhe informacionet tuaja nga kudo duke përdorur të dhënat tuaja të hyrjes.

Kjo paketë përfshin gjithashtu sigurinë dhe cilësimet e disponueshme për t'ju ndihmuar të mbroni të dhënat tuaja dhe të punoni në mënyrë efektive. Kështu që mund të besosh dhe të miratosh G Suite për projektet e tua, mëso se si ta përdorësh tani!

Pse të kaloni nëpër Qendrën e Trajnimeve G Suite?

G Suite është shumë i plotë dhe mund të kërkojë një kohë më të gjatë ose më të shkurtër përshtatjeje në varësi të aftësive tuaja kompjuterike dhe programeve të ngjashme. Prandaj është interesante të stërviteni për të përfituar sa më shumë nga çdo mjet. Leximi i artikujve dhe shikimi i videove mund të japin disa përgjigje dhe ndihmë. Megjithatë, metoda më e mirë e të mësuarit për të zotëruar çdo softuer mbetet qendra e trajnimit G Suite. Ky trajnim do t'ju lejojë të përdorni plotësisht çdo mjet falë këshillave dhe dëshmive.

Ju do të gjeni udhëzues për t'ju trajnuar sipas nevojave dhe boshllëqeve tuaja. Nëse po kërkoni një udhëzues të shpejtë për të filluar me mjete Google, është i disponueshëm një trajnim i shpejtë.

Ky udhëzues ndahet në disa hapa për të shfaqur në mënyrë të shpejtë dhe efikase veçoritë e secilit mjet dhe softuer në dispozicion me G Suite:

 • Si të lidheni
 • Dërgo e-mail
 • Plani i ngjarjeve
 • Ruani dhe ndani skedarët
 • Bashkëpunoni me mjetet e G Suite
 • Bëni video thirrje
 • Optimizoni shërbimet e G Suite

Megjithatë, nëse ky udhëzues i shpejtë nuk është i mjaftueshëm, ju mund të merrni një trajnim gjithëpërfshirës për çdo mjet bazuar në fushën e tyre.

Trajnim për ruajtje

Qendra e Mësimit ofron një udhëzues të plotë për Drive për të mësuar se si t'i ruani, sinkronizoni dhe ndani të dhënat tuaja në mënyrë efikase.

Ky udhëzues do t'ju mësojë gjithçka që duhet të dini dhe të zotëroni për të përfituar nga ky mjet. Mund të mësoni se si të importoni dhe ruani të dhënat tuaja, t'i sinkronizoni, t'i shikoni dhe modifikoni, t'i ndani dhe gjithashtu t'i klasifikoni dhe kërkoni me efikasitet.

Në fund të këtij trajnimi, ju do të jeni në gjendje të zotëroni mjetin për të mbajtur të dhënat tuaja në të njëjtin vend me skedarë të formateve të ndryshme. Ata do të jenë të aksesueshëm kudo që të jeni dhe qasja në to nuk do të jetë më problem për ju.

Trajnim për komunikim

Qendra e trajnimit ofron shumë udhëzues për të mësuar se si të përdorin plotësisht secilën prej këtyre mjeteve:

 • Gmail
 • Kërko Cloud
 • Hangouts
 • program
 • Groupes
 • Google +

Për udhëzuesin e Gmail-it, do të mësoni të krijoni mesazhe para se t'i dërgoni ato, të organizoni kutinë tuaj postare dhe të gjeni mesazhet tuaja në mënyrë efikase, të krijoni firma profesionale dhe të keni qasje në informatat tuaja (axhendën, detyrat, shënimet).

Për Cloud Search ju do të keni mundësi të kërkoni dhe personalizoni shërbimet dhe kontaktet, menaxhoni llogarinë tuaj dhe aktivitetin, ose gjeni ndihmë të ndryshme për skedarët tuaj.

Hangouts mund të zotërohen në përsosmëri falë udhëzuesve për të mësuar se si të përdorni bisedën dhe telefonatat me video, por edhe të ndani ekranin tuaj dhe të ftoni kontaktet tuaja. Mund të marrësh trajnime në Hangouts Meet, Hangouts Chat dhe klasik.

Axhenda është gjithashtu një mjet që shpejt do të bëhet i domosdoshëm. Prandaj është e nevojshme të mësoni se si ta përdorni shpejt dhe qendra e trajnimit ju ofron këtë mundësi. Mësoni se si të planifikoni ngjarjet tuaja dhe të shtoni rikujtues. Personalizojeni atë dhe krijoni një axhendë të përbashkët për një ekip. Për të realizuar projektet tuaja, do t'ju duhet një organizim i mirë dhe ky mjet mund t'ju ndihmojë.

Grupet janë gjithashtu një mjet interesant për menaxhimin e grupeve të diskutimit, krijimin e listave, ndarjen e skedarëve… Prandaj, udhëzuesi ju lejon të mësoni se si të gjeni grupin e duhur dhe të bashkoheni me të, më pas të publikoni në grupe. Ju gjithashtu mund të krijoni një grup vetë për të punuar me ekipin tuaj duke ruajtur mundësinë e menaxhimit të grupeve në të cilat jeni.

Së fundi, Google + është mjeti që do t'ju lejojë të komunikoni me ekipin tuaj dhe kolegët e tjerë përmes një rrjeti social korporativ krejtësisht të sigurt. Kështu që ju mund të mësoni se si të krijoni një komunitet në internet për të shkëmbyer informacione dhe ide. Udhëzuesi do t'ju ndihmojë të vendosni profilin tuaj, të gjeni njerëzit e duhur dhe t'i ndiqni ata, por gjithashtu të krijoni komunitetet tuaja, koleksionet tuaja dhe të publikoni përmbajtjen tuaj.

Qendra e trajnimit të G Suite është pra shumë e dobishme për të zotëruar mjetet e komunikimit sa më shpejt që të jetë e mundur.

Trajnime bashkëpunuese

Softueri është i shumtë, por qendra e trajnimit G Suite ofron një udhëzues të plotë për secilën prej tyre. Kjo ju lejon të mësoni se si të përdorni më mirë softuerin e disponueshëm.

 • Docs
 • Sheets
 • Slides
 • Format
 • Faqe (s)
 • mbaj

Për udhëzuesin e Docs, do të mësoni se si të krijoni, por gjithashtu të importoni prezantimet tuaja. Ju gjithashtu mund të modifikoni dokumentet tuaja, t'i ndani ato duke bashkëpunuar me ekipin tuaj dhe pastaj shkarkoni dhe printoni ato. Ky mjet do të jetë thelbësor për punën tuaj në ekip, prandaj është e rëndësishme të ndiqni një trajnim për të zotëruar programin tuaj.

Për Fletët, do të mësoni se si të punoni si ekip në fletëllogaritëse. Prandaj, ky udhëzues do t'ju lejojë të krijoni dhe importoni prezantimet tuaja, t'u shtoni përmbajtje atyre përpara se t'i ndani, shkarkoni dhe printoni ato.

Slides do të jenë gjithashtu një softuer i dobishëm gjatë punës tuaj ekipore, sepse ju lejon të bashkëpunoni në të njëjtën kohë në prezantimet tuaja. Bazat do t'ju lejojnë të krijoni dhe importoni përmbajtje, ta shtoni, ta shpërndani, më pas ta merrni dhe ta printoni për prezantimin tuaj. Prandaj është e rëndësishme të zgjidhni qendrën e trajnimit për të zotëruar këtë mjet.

Format ju mundësojnë të krijoni dhe analizoni anketa përmes zbatimit të pyetësorëve, analizës së përgjigjeve dhe krijimit të ngjarjeve. Qendra e trajnimit mëson shpejt se si të krijojë një pyetësor dhe ta konfigurojë atë përpara se ta dërgojë, më pas të analizojë përgjigjet për t'i përdorur ato në projektin e tyre.

Faqet janë gjithashtu një mjet shumë praktik për zhvillimin e projektit tuaj profesional pasi ju lejon të krijoni faqe publike në mënyrë bashkëpunuese për projekte të brendshme. Mësoni si të krijoni faqen tuaj, ta personalizoni dhe përditësoni në mënyrë efikase në mënyrë që të mund ta ndani dhe ta publikoni në faqen tuaj.

Së fundi, Keep është një softuer që përdoret për të krijuar lista të detyrave dhe përkujtues në forma të ndryshme. Prandaj është e nevojshme të dini se si ta përdorni atë për të ecur përpara në mënyrë efektive në projektin tuaj duke bashkëpunuar me ekipin tuaj. Qendra e trajnimit G Suite ju lejon të mësoni se si të krijoni dhe modifikoni memorandume, t'i organizoni ato për t'i gjetur më lehtë. Do të mësoni gjithashtu se si t'i vendosni rikujtuesit dhe t'i ndani shënimet tuaja derisa ato të mos jenë më të dobishme dhe t'i fshini ato.

Qëllimi i qendrës së trajnimit G Suite është që të mbani mend të zotëroni të gjitha këto mjete shpejt për t'i përdorur ato plotësisht për të ndërtuar në mënyrë efektive projektet tuaja profesionale.