IFOCOP ofron pesë mundësi trajnimi të adaptuara sipas objektivi juaj, statusi juaj, situata juaj personale, por edhe fondet në dispozicion për ju. Përqendrohuni sot në Formula intensive, një kurs diplome që kombinon katër muaj kursesh dhe katër muaj aplikim praktik në një kompani.

« Po kërkoja një kurs më pak se një vit, me një pjesë teorike, por edhe praktike, në mënyrë që të konsolidoja aftësitë dhe njohuritë e mia. I dhashë vetes 100%. Nassima Bouazza, një nxënëse në trajnimin "Menaxheri i Burimeve Njerëzore", përmbledh në mënyrë të përsosur karakteristikat dhe investimet e kërkuara për të filluar formulën intensive të ofruar nga IFOCOP. Adresimi i punonjësve dhe pune kerkues që dëshiron të rikualifikohet dhe të marrë një çertifikim të njohur në fushën e synuar, kjo formulë është gjithashtu e përshtatshme për një punonjës i cili tashmë ka përvojë në këtë fushë, por pa diplomën e kërkuar ose nivelin e përgjegjësisë. Ky është rasti i Nassima Bouazza, i cili po kërkonte të konsolidonte arritjet e tij dhe të vërtetonte një diplomë të njohur për t'i mundësuar atij përparimin në pozicionin e Menaxherit të Burimeve Njerëzore.

Një investim i rëndësishëm personal

Kontrolluesi i menaxhimit i licensuar pas 21 vitesh në një kompani industriale, Karine San ndërmori të njëjtin hap në mënyrë që të fitonte besueshmëri dhe besim ndaj rekrutuesve.