Tani për tani, më shumë se zakonisht, ju po e kaloni kohën tuaj duke dërguar dhe marrë të gjitha llojet e postës. Ju shpesh i mbaroni mesazhet tuaja me një "Mirënjohje", "mirë për ju" ose "respekt të mirë" Ju nuk e planifikoni domosdoshmërisht ishkruaj një email te shefi juaj. Por qoftë me kolegët ose mbikëqyrësit tuaj. Ju dëshironi të përshtateni dhe të shtoni pak risi në formulat e sjellshme që përdorni në fund të postës elektronike. Zgjedhja e një frazë të zakonshme për të përfunduar një mesazh do të shtojë forcë. Por sigurisht përdorimi i një termi të papërshtatshëm ose një shkurtim i llojit të SMS-ve mund të çojë në një udhëtim rrugor. Ju nuk mund të shkruani vetëm për askënd. Sidomos në botën profesionale.

 

42 shembuj të formulave të sjellshme për të përfshirë në fund të postës elektronike.

 

Këtu janë 42 shembuj të formulave të sjellshme që mund të përdorni për t'i dhënë fund email-ve tuaj me stil. Dua të them postën dhe jo letrën. Nëse vendosni të dërgoni një letër me email. Shënoni qartë në pjesën e mesazhit tuaj praninë e dokumentit, CV-së ose letrës motivuese për shembull. Cilado qoftë qëllimi i dokumentit që keni përfshirë si bashkëngjitje. Nëse është një letër, ajo do të përfundojë me një frazë të sjellshme klasike.

 • Me të vërtetë,
 • juaji,
 • Të fala,
 • Me pershendetjet e mia,
 • Me falenderimet e mia,
 • Sinqerisht juaji,
 • Ju uroj një ditë të shkëlqyeshme
 • përkatësisht
 • Me respekt tuajin,
 • Me gjithë respektin e duhur,
 • sinqerisht,
 • miqësi
 • Të gjithë miqtë e mi,
 • Përshëndetje,
 • Merr përshëndetjet e mia të sinqerta
 • Bej nje mengjes te mire,
 • Bonne journée,
 • Keni një mbrëmje të mirë
 • Fillim i mirë i javës,
 • Bëni një fundjavë të mirë,
 • Bëni një fundjavë të mirë,
 • Me gjithë solidaritetin tim,
 • Me gjithë mbështetjen time,
 • Me gjithë simpatinë time,
 • Me inkurajimin tim,
 • Me komplimentet e mia,
 • Në pritje të kthimit tuaj,
 • Mezi pres të bashkëpunojmë,
 • Duke mbetur në dispozicionin tuaj,
 • Duke degjuar ju,
 • Duke dëshiruar të ju informuar në mënyrë të dobishme,
 • Me shpresën se do t'ju ndihmojmë,
 • Me gjithë konsideratën time,
 • Lexim i lumtur,
 • Shihemi më vonë,
 • Për të ndjekur,
 • Në pritje të përgjigjes suaj,
 • Faleminderit
 • Duke parë përpara,
 • Faleminderit per vemendjen
 • Faleminderit paraprakisht,
 • Sinqerisht juaji,
 • Përshëndetje,

 

Formulat mirësjellëse klasike për të përfshirë në të gjithë postën tuaj

 

 • Ju lutemi pranoni zonjë, zotëri, shprehjen e respektit tim të thellë.
 • Ju lutemi pranoni zonjë, zotëri, shprehjen e ndjenjave të mia të respektueshme.
 • Ju lutem besoni, i dashur zot, në ndjenjat e mia të përzemërta dhe respektuese.
 • Ju lutemi pranoni zonjë, zotëri, përshëndetjet e mia të respektueshme.
 • Ju lutemi pranoni, Zotëri, shprehjen e respektit tim të thellë.
 • Ju lutemi pranoni, Zotëri, sigurinë e respektit tim të thellë.
 • Merrni zonjë, zotëri, përshëndetjet e mia të respektueshme.
 • Merrni, zonjë, zotëri, përshëndetjet e mia të sinqerta.
 • Ju lutemi pranoni, zonjë, Zotëri, mirënjohjet e mia.
 • Ju lutemi pranoni, zonjë, Zotëri, mirënjohjet e mia.
 • Ju lutemi pranoni, zonjë, Zotëri, mirënjohjet e mia.
 • Ju lutemi pranoni, zonjë, Zotëri, sigurinë e vlerësimit tim më të lartë.
 • Merre, zonjë, Zotëri, mirënjohjet e mia.
 • Ju lutemi pranoni zonjë, zotëri, shprehjen e ndjenjave tona të respektueshme dhe të përkushtuara.
 • Ju lutemi pranoni, zonjë, Zotëri, shprehjen e ndjenjave tona më të devotshme.
 • Me haraçet e mia të respektueshme, ju lutem pranoni, zonjë, Zotëri, shprehjen e vlerësimit tim më të dalluar.
 • Në pritje të marrëveshjes tuaj, ju lutem pranoni, zonjë, Zotëri, urimet më të mira.
 • Nëse jeni të interesuar për projektin, le të takohemi. Ju lutemi pranoni zonjë, zotëri, përshëndetjet e mia të respektueshme.
 • Në pritje të përgjigjes suaj, ju lutem pranoni, Zonjë, Zotëri, përshëndetjet e mia të sinqerta.
 • Në pritje të një përgjigje nga ju, ju kërkoj zonja, Zotëri të jeni mjaft të sjellshëm për të marrë përshëndetjet e mia më të respektueshme.
 • Në këtë këndvështrim, do të isha mirënjohës, Zonjë, Zotëri, të pranoja përshëndetjet e mia të respektueshme.
 • Në pritje të një përgjigje e cila shpresoj të jetë e favorshme, unë ju kërkoj të merrni zonjë, zonjë, mirënjohjen time.