Detajet e kursit

Po sikur të mund të merrnit këshilla për karrierë nga mendimtarët, udhëheqësit dhe novatorët më me ndikim? Njerëzit që kanë udhëhequr kompanitë më të mëdha, kanë transformuar industritë dhe kanë ndryshuar botën? Tani është e mundur. Ky kurs bashkon intervista nga seria e Frymëzimit të Karrierës. Zbuloni rëndësinë e dashamirësisë në botën profesionale me Clara Gaymard dhe Gérald Karsenti. Dëshmoni pasionin pas suksesit të Stéphanie Gicquel, Estelle Touzet...

Trajnimi i ofruar në Linkedin Learning është i një cilësie të shkëlqyeshme. Disa prej tyre ofrohen falas pasi të jenë paguar. Pra, nëse një temë ju intereson ju nuk hezitoni, nuk do të zhgënjeheni. Nëse keni nevojë për më shumë, mund të provoni një pajtim 30-ditor falas. Menjëherë pas regjistrimit, anuloni rinovimin. Mund të jeni i sigurt se nuk do të tarifoheni pas periudhës së provës. Me një muaj keni mundësinë të azhurnoheni në shumë tema.

Vazhdoni të lexoni artikullin në faqen origjinale →