Ce udhëzues falas për video synon të paraqesë 3 funksione të llogaritjes :

funksioni IF, funksioni IF dhe OR dhe funksioni IF dhe AND.

La Nëse funksioni është një sintaksë e cila duhet të plotësojë një kusht varësisht nëse është e vërtetë apo e rreme.
Ne gjithashtu do të shohim në këtë kurs, NFSE fole dhe Nëse funksioni me tekst.

Ce mësim falas përdoret nën Zyra e Hapur Calc por këto funksione përdoren edhe nën Lë pas et Zyra Libre.
Unë mbetem në dispozicion në sallë pritjeje për ndihmë të ndërsjellë për t'iu përgjigjur çdo pyetjeje që mund të keni në lidhje me këtë kurs ...

 

Vazhdoni të lexoni artikullin në faqen origjinale

LEXO  Guy Kawasaki - Sipërmarrje