Trajnim premium plotësisht falas i OpenClassrooms

Ju punoni si menaxher i burimeve njerëzore, drejtor i burimeve njerëzore, menaxher i burimeve njerëzore ose drejtues i burimeve njerëzore në një organizatë dhe, si gjithë të tjerët, ju ndikoheni drejtpërdrejt nga transformimi dixhital në karrierën tuaj. Në këtë MOOC, do të mësoni se çfarë veprimesh, idesh dhe mundësish mund të ndani me njerëz të tjerë që, si ju, po mendojnë se si mund të përdorin mjete dixhitale për të transformuar biznesin e tyre. Qasjet dhe rekomandimet e reja për ndryshimin e mjedisit të biznesit janë diskutuar gjithashtu. Në një shoqëri plot ankth dhe stres, ne duhet të përdorim teknologjinë dixhitale për të përmirësuar marrëdhëniet në vendin e punës. Së pari duhet të kuptojmë këtë lëvizje që na prek të gjithëve.

Dikush mund të mendojë se puna dixhitale të çon në një humnerë të panjohur, se është domeni i ekspertëve dhe geekëve, gjë që përbën një pengesë për menaxherët që nuk e njohin këtë botë.

Qëllimi.

Në fund të këtij kursi, ju do të jeni në gjendje të:

– Kuptoni dhe analizoni potencialin e teknologjisë dixhitale për të forcuar dhe përmirësuar rekrutimin, trajnimin, administrimin dhe planifikimin.

– Identifikoni aplikacionet dhe shërbimet e dobishme të burimeve njerëzore në organizatën tuaj.

– Parashikoni dhe menaxhoni ndryshimet në informacion, trajnim, mbikëqyrje, komunikim dhe marrëdhënie në organizatë.

Vazhdoni të lexoni artikullin në faqen origjinale→