Përdorni OneDrive me Office 365 për të ruajtur, siguruar dhe mbrojtur dosjet dhe skedarët tuaj. Dokumentet, imazhet dhe të dhënat tuaja të tjera mund të ndahen, modifikohen ose zhvendosen thjesht nëpërmjet platformës. Gjithashtu punoni së bashku në një dokument dhe bashkë-redaktojeni nga të gjitha pajisjet tuaja, si telefonat inteligjentë, kompjuterët ose çdo pajisje tjetër. Edhe me një lidhje të kufizuar në ueb, sinkronizimi do t'ju lejojë të vazhdoni veprimet tuaja...

Vazhdoni të lexoni artikullin në faqen origjinale →

LEXO  Profesionet dixhitale për të shpikur botën e së nesërmes